Wie zijn wij?
Rastaplas Festival de 15e editie!  Zaterdag en Zondag 14 t/m 15 juli landt het gezellige Reggae & dub Festival Rastaplas weer op het Noord AA strand in Zoetermeer! Op alweer de 15e editie staan artiesten uit binnen- en buitenland die de unieke vibe van Rastaplas tot hogere sferen zullen brengen! Check onze line up! Rastaplas is een reggae & dub festival wat ieder jaar op het strand van het recreatiepark 'Noord AA' in Zoetermeer gegeven wordt. Mensen van alle leeftijden, culturele en achtergronden komen ieder jaar terug om de positieve reggae vibes van Rastaplas festival te ervaren! Naast muziek bieden wij ook een gehele festivalweekend ervaring! WORKSHOPS - FESTIVAL MARKET - CAMPING - GOOD FOOD. Rastaplas biedt een podium voor, niet alleen de oude reggae klassiekers, de grote internationale headliners, maar ook de nieuwe en lokale talenten. We maken deel uit van de jury van het Benelux reggae contest en nodigen de beste band uit om op Rastaplas festival te komen spelen. Verschillende nationale en internationale acts die al eerder op Rastaplas festival gespeeld hebben zijn oa: Mad Professor, Rootsriders, Twinkle Brothers, Black Slate, Joggo en Channel one Soundsystem.
Transport

Trein

Pak de trein naar "Zoetermeer" en stap over op de "Randstadrail" naar station "Centrum West". Vanaf dit station vertrekt er iedere 15 minuten een festival shuttle bus en kost €1,50 per persoon.

Bus

Het is ook mogelijk om bus 70 vanaf "Centrum West" te pakken en uit te stappen op halte "Redelaan". Vanaf daar loop je 15 minuten langs het water naar het festival terrein van Rastaplas.

Auto

Neem vanaf Den Haag de A12 richting Zoetermeer en neem afslag 6 naar "Zoetermeer-Centrum". Ga linksaf bij de verkeerslichten en en volg de borden "Zoetermeer-Centrum" totdat je de Media Markt passeert. Volg daarna het bord "Utrecht (A12)/Rotterdam" en na de tunnel het bord "Noord AA". Na ongeveer 3 kilometer ligt Rastaplas aan de linker kant van de weg. Stel "Aziëweg" in als bestemming bij het gebruik van een navigatie.

Gratis parkeren!

Recreatiegebied Noord AA Aziëweg Zoetermeer
Festival Terrein
Openingstijden Festivalterrein: Zaterdag 14 juli 12:00 tot 24:00

Zondag 15 juli 13:00 tot 22:00

  • Het volgende is niet toegestaan: - Professionele opname apparatuur (audio en video) - Glas - Blikjes - Eigen Eten & Drank - Dieren - Viltstiften - Spuitbussen (haarspray, deodorant, verf, etc) - Drugs
Ticket Info
Wanneer je in het bezit ben van een Zoetermeer-Pas kost het ticket maar €10,- aan de deur. Prijzen voor de pre-sale tickets zijn exclusief de ticket fee.
Eten
Op Rastaplas festival is er lekker eten uit veel verschillende culturen te vinden. Van vegan tot pannekoek & suikerspin tot BBQ :)   Dit jaar is het niet meer nodig om het eten met contant geld te betalen, dit kan vanaf dit jaar met onze muntjes. Wel zo makkelijk!
Camping
De officiële Rastaplascamping is dit jaar weer op de gezellige "Boerderij 't Geertje"! Op 10 minuten loopafstand van de ingang van het festivalterrein, kan je het hele weekend de nacht door brengen. Book een nachtje, of meerdere hier! Maar wees er snel bij! Boerderij 't Geertje Geerweg 7 +31 71 580 26 42
Kinderen
Wil je kinderen meenemen? Geen probleem! Op Rastaplas festival zijn er heel veel verschillende activiteiten voor kinderen zoals luchtkastelen en het bouwen van speelgoed uit gerecyclede materialen. Laten we vooral niet vergeten dat de entree voor kinderen onder de 12 jaar geheel gratis is! Op vertoon van ID, en onder begeleiding van een volwassenen.
children
Vrijwilligers
Geïnteresseerd om mee te helpen Rastaplas een nog beter festival te maken? Stuur een email naar info@rastaplas.nl!
Dieren
Honden katten en andere dieren zijn helaas niet toegestaan op het festivalterrein van Rastaplas.
Sponsoring?
Op zoek naar meer exposure voor uw berdijf? U bent meer dan welkom om bij te dragen aan de unieke vibe van Rastaplas. De mogelijkheden zijn eindeloos dus twijfel niet en email ons! info@rastaplas.nl
Pers
Stuur een mail naar info@rastaplas.nl.