King Shiloh

Zaterdag 14 juli

King Shiloh Sound System komt zaterdag 14 Juli naar het strand van Zoetermeer!  Om een dag en avondvullende sessie te geven op de 15e editie van Rastaplas festival.

Naast ons eigen hoofd podium zullen zij met hun zelfgebouwde en doorontwikkelde sound system een eigen area creëren op het strand van Rastaplas festival. Ze staan bekend om de goede sound en de meeste overweldigende bastonen die zij produceren en daarom zijn wij extra trots dat zij dit jaar voor de 3e  keer terugkeren naar ons festival.

Deze onafhankelijke internationale roots reggea & dubsoundsystem reist al meer dan 20 jaar vanuit Amsterdam met hun system door heel Europa. Waaronder Nederland, Frankrijk, België, Italië, Spanje, Duitsland en Engeland. Niet voor niets zijn hun optredens regelmatig geheel uitverkocht.

Bredda Neil, de oprichter & selector zegt in een korte documentaire over hemzelf en het sound system dat optreden als drugs voor hen is: “When we don’t have sessions, whe’re like junkies. Whe’re missing something so bad, really!”

Naast Milaan, Parijs, Istanbul, Amsterdam, Mag Het strand van Zoetermeer natuurlijk niet ontbreken op de indrukwekkende session list van dit sound system.

Kortom; Dit wereldwijd bekende sound system met een sterk eigen geluid kan je deze zomer op het strand van Zoetermeer gaan meemaken.

Kom je ook skanken?

;